Magunkról

Tradicionális szicíliai étterem

Budapesten

Tradicionális szicíliai étterem Budapesten.

A La Porta Di Taormina étterem az igazi szicíliai ízeket hozza el, erre utal az étterem neve is, Taormina kapuja.Az eredetiség nagyon fontos számunkra, amire nagy hangsúlyt is fektetünk. Ezt tükrözi konyhafőnökünk Konfár Tibor, aki igazi szicíliai mesterszakácsoktól hozta tudását és 37 éves tapasztalatát. Az igazi olasz ételek mellett, saját receptjeiből is ízelítőt kaphatunk.Az Ő szaktudása és tapasztalata garantálja A La Porta di Taormina minőségét és eleganciáját. Emellett elmondhatjuk magunkról, hogy a pizzatésztánk is egy régi szicíliai receptet követve készül, melyet ma már nagyon kevesen használnak.

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy kizárólag a legjobbnak számító olasz beszállítók termékei kerüljenek konyhánkra, hogy ezáltal biztosítsuk az állandó-, és magas minőségű színvonalat.
A La Porta Di Taormina étterem, olasz és kortalan stílusa bármely nemzetiségű vendég tetszését elnyeri.


Az étterem előnye, hogy elhelyezkedése folytán könnyen beilleszthető a városnéző túrákba, különösen a belvárost vagy a dunai hajókirándulást érintő programokba.Ezen kívül az étterem kiválóan alkalmas osztálytalálkozók, születésnapok, kisebb rendezvények, családi étkezések megrendezésére is egyaránt.